Afsluiten van uw doos?

En nu we zo druk zijn met de elastieken zien wij toch weer leuke nieuwe toepassingen. En deze delen we graag met jullie. Vandaag een doos welke tot gisteren lastig was op te bergen, maar nu met twee elastieken weer een uitdaging uit de weg. De doos is vanaf nu gemakkekijk af te sluiten. 

Lees meer »

Waar bezorgen wij?

Wij bezorgen in België en Nederland. Vanaf 2.500 stuks doen wij dit zonder bezorgkosten. Voor Duitsland en Luxemburg zijn de afleverkosten in nader overleg overeen te komen. 

Lees meer »

Hoe heet het beestje....?

Al doende worden wij steeds wijzer en leren wij bij. Wat een leuke flexibele wereld is de wereld van elastiekenland. Zo hebben wij kennisgemaakt met nieuwe woorden welke zijn toegekend aan de platte elastiek (zo noemen wij hem), wat dacht je van: spanring?

Lees meer »

Platte elastieken...

Morgen is het zover , de eerste voorraad arriveert! Platte elastieken voor het afbinden van zeilen, afdeknetten en het borgen van ladingen!

Lees meer »

Elastieken een deel van ons leven

Met veel enthousiasme hebben wij de verkoop van elastieken overgenomen van Margot en Alan. Vanuit Peer in België worden de komende weken de activiteiten overgedragen naar het zonnige Klaaswaal in Nederland. Geen nood voor de klandizie vanuit Belgiē, ook hier gaan wij onze diensten verlenen. Voor de verdere uitbouw zijn we op zoek naar bedrijven welke onze elastieken kunnen gebruiken, hierbij denken wij aan de gebruikers van afdeknetten en zeilen maar ook bedrijven welke lading moeten vastzetten. We zullen beginnen met een goede voorraad aan te leggen zodat wij leveringen snel en op afspraak kunnen nakomen. Wij zullen dan ook alleen bereikbaar zijn via e-mail en ons in eerste instantie richten op het snijden van voorraad en de noodzakelijke administratieve werkzaamheden, wij hopen op uw begrip en zien u graag als klant tegemoet.

Lees meer »